Meloun je vitamínová bomba
Grilovaná ryba s melounovým salátem |
Ingredience
- filet z mořského okouna, pstruha nebo jiné oblíbené ryby
- balkánský sýr
- bezpeckový meloun Bouquet
- salátová okurka
- červená cibule
- černé olivy
- olivový olej
- bazalka
- hrubozrnná sůl, pepř
- opečený toastový chléb
Postup
Filet z ryby osušíme a orestujeme na kontaktním grilu nebo na pánvi s trochou olivového oleje z obou stran. Mezitím si připravíme melounový salát. Na kostičky nakrájíme bezpeckový meloun Bouquet, balkánský sýr, okurku, cibuli a olivy a zakápneme olivovým olejem. Hotovou rybu přidáme k salátu, posypeme hrubozrnnou solí a pepřem. Vše dozdobíme bazalkou. Podáváme s opečeným toastem nebo chlebem.
předchozí další