Meloun je vitamínová bomba

Grilovaná ryba s melounovým salátem

Grilovaná ryba s melounovým salátem

Ingredience

  • filet z mořského okouna, pstruha nebo jiné oblíbené ryby
  • balkánský sýr
  • bezpeckový meloun Bouquet
  • salátová okurka
  • červená cibule
  • černé olivy
  • olivový olej
  • bazalka
  • hrubozrnná sůl, pepř
  • opečený toastový chléb

Postup

Filet z ryby osušíme a orestujeme na kontaktním grilu nebo na pánvi s trochou olivového oleje z obou stran. Mezitím si připravíme melounový salát. Na kostičky nakrájíme bezpeckový meloun Bouquet, balkánský sýr, okurku, cibuli a olivy a zakápneme olivovým olejem. Hotovou rybu přidáme k salátu, posypeme hrubozrnnou solí a pepřem. Vše dozdobíme bazalkou. Podáváme s opečeným toastem nebo chlebem.

předchozí další