Meloun je vitamínová bomba

Krabí salát s melounem a toastem

Krabí salát s melounem a toastem

Ingredience

  • 2 konzervy krabího masa (cca 350 g),
  • 5 lžic majonézy
  • 50 g bílého jogurtu
  • 4 lžičky olivového oleje extra virgin
  • 4 lžičky limetové šťávy
  • 1 jarní cibulka, čerstvá petržel, sůl, mletý pepř
  • bezpeckový meloun BOUQUET
  • ledový salát, toastový chléb

Příprava

Krabí maso (nebo můžete použít krabí tyčinky) necháme okapat a mezitím připravíme zálivku.
V míse smícháme majonézu, jogurt, olivový olej, limetovou šťávu, jarní cibulku nakrájenou na jemno, nakrájenou petrželku, sůl a pepř. Jemně promícháme s krabím masem.
Meloun BOUQUET rozpůlíme, nakrájíme na klínky, které pak rozkrájíme na malé kostky.
Na talířek si připravíme ledového salátu, na něj kostky melounu a nakonec navršíme krabí salát.
Ozdobíme snítkou petrželky. Je možno podávat s opečeným toastem.

předchozí další