Meloun je vitamínová bomba
Krabí salát s melounem a toastem |
Ingredience
- 2 konzervy krabího masa (cca 350 g),
- 5 lžic majonézy
- 50 g bílého jogurtu
- 4 lžičky olivového oleje extra virgin
- 4 lžičky limetové šťávy
- 1 jarní cibulka, čerstvá petržel, sůl, mletý pepř
- bezpeckový meloun BOUQUET
- ledový salát, toastový chléb
Příprava
Krabí maso (nebo můžete použít krabí tyčinky) necháme okapat a mezitím připravíme zálivku.
V míse smícháme majonézu, jogurt, olivový olej, limetovou šťávu, jarní cibulku nakrájenou na jemno, nakrájenou petrželku, sůl a pepř. Jemně promícháme s krabím masem.
Meloun BOUQUET rozpůlíme, nakrájíme na klínky, které pak rozkrájíme na malé kostky.
Na talířek si připravíme ledového salátu, na něj kostky melounu a nakonec navršíme krabí salát.
Ozdobíme snítkou petrželky. Je možno podávat s opečeným toastem.